BLOG Oktober 2018

Fotoshoot Antwerpen met Donika

Gisteren ben ik de hele dag met de prachtige Donika op pad geweest in Antwerpen. Ik had een aantal locaties in mijn hoofd en had daar vooraf ook wat ideeën en timing bij bedacht. 's Ochtends heb ik eerst wat foto's gemaakt bij de cursus flying trapeze door Ell Circo D'ell Fuego in Sportoptia, daarna zijn we samen de stad doorgesjeesd op jacht naar de ultieme plaat. Uiteindelijk hebben we op één na alle bedachte locaties kunnen bezoeken. Terplaatse kwamen we er bij toeval achter dat Antwerpen ook een china town heeft, dus ook daar hebben we nog wat geschoten 's-avonds.
Met de professionaliteit van Donika liep alles super vlot, geweldig hoe ze zich zonodig op de bijrijdersstoel onderweg naar de volgende locatie al in een andere outfit wurmde :)
Ik kon helemaal los met diverse combinaties van natuurlijk licht en flitslicht, zij op allerlei coole poses en passende outfits voor de locatie. Beide zijn we super tevreden over wat we hebben kunnen maken samen, een gezellige en productieve dag die weer tot veel nieuwe inspiratie heeft geleid!

'Waiting' met Donika Davids, station Antwerpen-Centraal
"Waiting" @ Station Antwerpen-Centraal

China town met Donika Davids
Chinatown Antwerpen