BLOG April 2018

Opgeven is geen optie

28-4-2018 door Walther 

Van de week even spontaan met Anthony van run2go de polder in geweest op een een paar stobist foto's met de elliptigo te schieten. Hier kwam ondermeer deze plaat uit, blij mee!
Anthony gaat voor de actie Alpe d'HuZes met z'n elliptigo voor de actie de Alpe d'Huez op, lees meer: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/anthonydezwart
Opgeven is geen optie, team run2go, Anthony de Zwart, run2go

Anthony de Zwart, run2go

Elfia Haarzuilens 2018

21-4-2018 door Walther 

Elk jaar twijfel ik weer of ik wel of niet naar Elfia zal gaan: het wordt er alsmaar drukker en je wilt eigenlijk toch ook wat foto's maken zonder drukke achtergrond. Maar goed, toch maar weer besloten om te gaan en daarbij ook nog eens bedacht om m'n nieuwe Elinchrom ELB500 mee te sjouwen. Met wat geweld kon deze samen met camera, wat lenzen een jas toch in de foto rugzak. Een hele sjouw, maar een prima praktijktest voor extra lange inzet bij de komende sportmarathon. Ik heb weliswaar een stuk minder geschoten dan vorige jaren maar er zit toch wel een aantal hele dikke platen tussen. Blij met de ELB500 en zeker 's-avonds weer een topsfeertje bij Haarzuilens!

Liddy Ackerman
Model:Liddy Ackerman


Model:Lizzy van Gelder

Expositie in Piaam bij Nynke Pleats

8-4-2018 door Walther 

T/m begin juni zijn beelden van Jan Peter van popta samen met die van mij te zien bij Nynke Pleats in Piaam. Prima locatie om ff een bakkie te doen of een hapje te eten! Vlak bij de dijk vanaf waar je een machtig uitzicht hebt op de prachtige wolkenluchten boven het IJsselmeer. De expositie bestaat uit een combi van zout en zoetwater foto's waarbij mijn foto's allen zijn geschoten in Makkum.

Expositie Walther Siksma fotografie bij Nynke Pleats in Piaam 

Expositie Walther Siksma fotografie bij Nynke Pleats in Piaam

Expositie

1-4-2018 door Walther 

Samen met Jan Peter van Popta ga ik exposeren in het verre Piaam. Vandaag heb ik eindelijk de beelden uitgezocht. Niet makkelijk als je nogal kritisch op jezelf bent en heel veel materiaal hebt waar mogelijk nog wat onontdekte schatten tussen zitten. Maar goed, het is gelukt: het zijn allemaal beelden geworden van surfers die herkenbaar op Makkum aan het surfen zijn. Als de prints op tijd klaar zijn vanaf volgende week te bewonderen in De Nynke Pleats te Piaam. Je kunt er vanuit Makkum zo heen surfen, wel ff opletten voor de waterpolitie ;).